Go Back   Shreveport.com > Support Forums > SBLive! Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2006, 12:20 AM   #1
Mudbug
Member
 
Mudbug's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: about 100' down
Posts: 54
Rep Power: 0 Mudbug is on a distinguished road Mudbug is on a distinguished road
Forums running very slow?

It could just be me, but other sites I'm loading are moving much more quickly than this one. Surely server load can't be that high at just after midnight on a sunday night...

<edit>
case in point, it took almost 30 seconds for the server to render a response to my request to edit this post and put this content in. </edit>

Last edited by Mudbug; 09-04-2006 at 12:24 AM.
Mudbug is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2006, 12:24 AM   #2
LateNight
SBLive! Veteran
 
LateNight's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,609
Rep Power: 190 LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future LateNight has a brilliant future
Quote:
Originally Posted by Mudbug
It could just be me, but other sites I'm loading are moving much more quickly than this one. Surely server load can't be that high at just after midnight on a sunday night...
I've been noticing this as well.. I've been seeing a problem with other sites that are hosted either at ShreveNet or hosted off ShreveNet.. I'm not sure if it's something related directly with ShreveNet or something happening between them and further up the net..
LateNight is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2006, 10:43 PM   #3
Mudbug
Member
 
Mudbug's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: about 100' down
Posts: 54
Rep Power: 0 Mudbug is on a distinguished road Mudbug is on a distinguished road
what's troubling me is that with this being a fairly new site, and people are coming and doing their initial 15 second preview look before coming back later and spending "quality time" they're getting irritated by the load times and not making round 2.

But just for the record, I'll repeat that a vbulletin site with this minor little traffic load on it shouldn't run this slow, unless it's being hosted on ancient equipment fed out by an insufficient bandwidth pipe. I'm used to MUCH heavier forum usage and watching things scream right along.

I'm trying to do my part and flesh out the forums a bit with topics people can feel free to comment on and get involved, but am getting frustrated with the speed myself. I have to assume new folks have the same reaction.
Mudbug is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2006, 03:36 PM   #4
sbl_admin
Administrator
 
sbl_admin's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Shreveport, LA
Posts: 1,965
Rep Power: 183 sbl_admin has disabled reputation
Send a message via AIM to sbl_admin
Thanks for the report

you are correct, there was a problem. although not on this server. We're not sure on the specifics as of yet, but we have eliminated the problem.
sbl_admin is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2006, 10:09 PM   #5
Mudbug
Member
 
Mudbug's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: about 100' down
Posts: 54
Rep Power: 0 Mudbug is on a distinguished road Mudbug is on a distinguished road
don't know what you did, but things are definitely more "snappy" now.

thanks
Mudbug is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Design By: Miner Skinz.com
Powered by: vBulletin Version 3.7.2
Copyright 2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited.
2008 Shreveport.com